CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 16, 2017

AWESOME ANTI SERANGGA


 "HISH..banyak betul semut dan lipas kat rumah ni..sembur guna racun serangga kejap jer lepas tu dia datang lagi...hangin macam nii"...Hmm..pernah tak uols berada dalam situasi mcm tu..mesti pernah kan? Memang stress dibuatnya..sis dulu pun mcm tu juga..sekarang dah tak pening dah...lepas guna awesome anti serangga ni semua tu bereh kejap jer..spray spray setel masalah..uols pun kena ada stok awesome ni kat rumah..kat ofis...kat kereta pun..


CE tengok tu....sampai dalam kereta pun serangga macam lipas ni berkampung...bukan lipas jer nyamuk, belalang, kutu...segala mak nenek serangga kecil tu boleh ditumpaskan dengan jayanya..tikus dan cicak pun surrender...terpaksa pindah hihihi..


MEMANG SELAMAT sebab diperbuat drpd bahan2 semulajadi dan organik sahaja...tidak beracun selamat untuk semua...jangan pulak uols sembur macam aerosol tu ye...sembur celah2 dan laluan tempat serangga tu suka lalu dan bersembunyi..bawah meja..bilik air..dalam almari...belakang langsir...keliling tong sampah..mmg lalat KO la jawabnya..


Harga memang mampu milik...banyak plak tu 500ml...sekali sembur tahan dua tiga hari gak la..baru nak kena sembur semula...tiada bau...bersifat mesra alam...jimat tu atas penggunaan, kalau dah banyak sangat seranngga kat rumah tu beli la stok banyak sikit...sis dah guna banyak botol mmg tak cari lain dah...

Nak satuu??

Harga RM17 jer murah sesgt..kan

**harga tidak termasuk postage


SHAMPOO SANTAN


Salam...HI uols kat luar sana...kenal tak item ni?? Alah...shampoo santan mmg tengah viral dan meletop2 kat media sosial...kenapa ramai sgt yang viral..sbb ia organik...hah..bukan sayur dan ayam jer organik...shampoo pun dah organik dear...



TUU..dia..bahan2 yang di olah dan di adun dalam shampoo ni mmg natural tiada bahan kimia berbahaya mcm kebanykkan shampoo di pasaran..



NI cara nak pakai...lebih kurang jer...mcm shampoo lain


UOLS...tak nak rasa ke pengalaman guna shampoo santan ni macam akak kita kat atas tuu..


kalau nak story psl shampoo ni alamat 3 hari 3 mlm tak habis..senang citer...uols cuba dulu baru tahu...

Nak satuu??

Wassup sis 013-6092245

Promosi RM29 *Nak tamat dah baik cpt.
Biasa RM35

**Harga tak termasuk pos




Wednesday, July 10, 2013

Jom Beli Hanger Serbaguna


Hanger Serbaguna (ada 28 lubang) untuk pelbagai tudung dan lain-lain item yang sesuai seperti tali leher, selendang dan lain-lain

Harga sebelum RM26 * tak termasuk postage

Kini RM10 jer / pc

Kemas dan tersusun di dalam almari

Rupa bentuk hanger bila di lipat
kombinasi kuning & hitam
1 pc lagi

Kombinasi kuning, hijau dan merah jambu
 Ada 1 pc lagi cepat sambar!

Monday, June 17, 2013

LELONG!! (Pelapik Iron Ajaib)


Pelapik Iron boleh muat dengan iron board di rumah (ada versi kuning jer)
Before RM30 / pc
Now RM25 tidak termasuk postage
Stok 2 pcs lagi! Cepat beli!


Tak gelongsor bila gosok baju yg material licin dan lembut

Mudah untuk gosok butang

Muat pada iron board di rumah, saya dah guna 2 tahun masih elok, jimat elektrik dan cepat menggosok, terutama nak gosok baju anak sekolah dan tahan lama berbanding pelapik biasa...

Siap untuk penghantaraan, cepat nak habiskan stok ni ada 3 jer lagi !

Monday, March 14, 2011

CROCHET HEADBAND SWEET!!! CLEARANCE SALES!

                                                     
                                                              KOD: CHB001 - PURPLE
AVAILABLE 2 PCS

                                                        
                                                              KOD: CHB002 - PINKY
AVAILABLE 2 PCS


KOD: CHB003 - PURE WHITE
AVAILABLE 2 PCS


                                                                 KOD: CHB004 - RED
SOLD OUT

BEFORE RM16 ONLY *NOT INCLUDE POSTAGE

NOW RM 5

HURRY-UP MOMMIES GRAB IT FOR YOUR LOVELY ONE!!

Wednesday, February 16, 2011

Kepada pembeli yang dihormati...

Sila baca "term and condition" terlebih dahulu sebelum membeli belah di ZES, bagi "return customer" diskaun menarik menanti anda, setiap order atau pesanan boleh dibuat melalui wassup 013-6092245 / inbox kami di FACEBOOK, for serious buyer only...don't be a back-up buyer...